Gå til indholdet
Hovedmenu
Hjem
NV
Menu Toggle
Blodsukker
Menu Toggle
Øvelse: Fødevarers påvirkning af blodsukker
Diabetes (sukkersyge)
Menu Toggle
Wegovy
Ringkøbing fjord
Menu Toggle
Planter i fjorden
Springlag og iltsvind
Vejle Fjord
Bio C
Menu Toggle
Fysiologi C
Menu Toggle
Kost og ernæring
Menu Toggle
Kostrådene
Menu Toggle
Kulhydrat
Fedt
Protein
Oversigt over kulhydrat, fedt og protein
Fordøjelsen
Menu Toggle
Nedbrydning af kulhydrat
Menu Toggle
Optagelse af glukose i lever, muskel og fedt
Nedbrydning af fedt
Nedbrydning af protein
Øvelse – nedbrydning af protein, fedt og stivelse
Kondi og træning
Menu Toggle
Basalstofskiftet
Lungerne
Menu Toggle
Lungeøvelse
Blodkredsløbet
Osmose og diffusion
Blod
Menu Toggle
Øvelse: Hæmatokritværdi
Motion
Genetik
Menu Toggle
Nedarvning af et gen
Stamtræer
Menu Toggle
Vi laver børn
DNA’s opbygning
Proteinsyntesen
Bioteknologi
Menu Toggle
Gensplejsning af en bakterie
Gensplejsning af planter
Kloning
Mutationer og genetisk variation
Menu Toggle
Seglcelleanæmi og mutationer
Menu Toggle
Opgave seglcelleanæmi
Evolution
Kroppens hormoner
Menu Toggle
Opbygning af kønsorganer
Kønshormoner
Abort og prævention
Hormonforstyrrende stoffer og ufrivillig barnløshed
Økologi
Menu Toggle
Glukose bliver til plante
Menu Toggle
Hvad kræver en plante for at vokse?
Menu Toggle
Begrænsende faktorer
Nitrogenkredsløbet
Bobleøvelsen
Spildevand og vandmiljø
Vandløb
Menu Toggle
Laks og ørred
Dyr og planter i vandløbet
Forurening i vandløbet
Spildevand og vandmiljø
Vandløbets selvrensende effekt
Målinger i vandløbet
Vandløbsekskursion
Celler
Menu Toggle
Plantecellens opbygning
Mikroskopi
Osmose og diffusion
Menu Toggle
Osmose i kartofler
Mitose og meiose
Bio B
Menu Toggle
Ferskvand
Menu Toggle
Søen
Menu Toggle
Sidelinjen hos fisk
Lys, farver og fotosyntese
Fødeeffektivitet
Næringsstoffer
Søens alger
Værd at vide om søer
Springlaget
Sø-ekskursion
Menu Toggle
Dyregruppen
Vandgruppen
Sedimentgruppen
Vegetationsgruppen
sørestaureing
Menu Toggle
Renovering af sø
Fysiologi Biologi B
Menu Toggle
Lunger og åndedræt
Lunger og volumen
Blodkredsløbet
Det sker når du træner
Menu Toggle
Kondiøvelse
Øvelse: Blodtryk og puls
Konditest på kondicykel
Nedbrydning af kulhydrat
Enzymer
Hjernen
Menu Toggle
Nervecellen
Menu Toggle
Kulde og varme sanser – øvelse
Alkohol
Menu Toggle
Øllets historie
Ølbrygning
Alkohols virkning i hjernen
Menu Toggle
Alkohol rammer hjernen
Krydsning af bananfluer
Blodtyper
DNA sekvensering
PCR – kopiering af DNA
Resistente bakterier
Bio A
Menu Toggle
Økologi
Menu Toggle
Primærproduktion
Lys, farver og fotosyntese
Aquaponics
Fiskeproduktion
RAS – Moderne dambrug på land
Fødeomsætning hos dyr
Symbiose
Proteinernes 4 strukturer
Aminosyrer
Reaktionstyper
Forurening med miljøfremmede stoffer
Menu Toggle
Hormonforstyrrende stoffer og ufrivillig barnløshed
DDT
Gifttest med karse
e-DNA
Typeord
Andet
Menu Toggle
SRP
Menu Toggle
SRP emner biologi
Gode råd til SRP
SRP-fisken
Problemformulering
Metoder i biologi
Sådan laver du en litteraturliste
Tro og Viden forløb
Menu Toggle
Den videnskabelige basismodel
Produktkrav
SOLO-taksonomi for elever
SOLO taksonomi for lærere
Søvn og læring
Menu Toggle
Hvor meget skal vi sove?
Kan vi indhen
Søvn styrker læring
Hvordan får du en bedre søvn?
om
Take Action
Take Action
svaret er: Bad
Tilbage
Skip to content
Open toolbar
Accessibility Tools
Accessibility Tools
Increase Text
Increase Text
Decrease Text
Decrease Text
Grayscale
Grayscale
High Contrast
High Contrast
Negative Contrast
Negative Contrast
Light Background
Light Background
Links Underline
Links Underline
Readable Font
Readable Font
Reset
Reset