Gå til indholdet
Hovedmenu
Hjem
Bio C
Menu Toggle
Fysiologi C
Menu Toggle
Kost og ernæring
Menu Toggle
Kostrådene
Menu Toggle
Kulhydrat
Fedt
Protein
Oversigt over kulhydrat, fedt og protein
Fordøjelsen
Menu Toggle
Nedbrydning af kulhydrat
Menu Toggle
Optagelse af glukose i lever, muskel og fedt
Nedbrydning af fedt
Nedbrydning af protein
Menu Toggle
Øvelse – nedbrydning af protein, fedt og stivelse
Kondi og træning
Menu Toggle
Basalstofskiftet
Lungerne
Menu Toggle
Lungeøvelse
Blodkredsløbet
Osmose og diffusion
Blod
Motion
Genetik
Menu Toggle
Nedarvning af et gen
Stamtræer
DNA’s opbygning
Proteinsyntesen
Bioteknologi
Menu Toggle
Gensplejsning af en bakterie
Gensplejsning af planter
Kloning
Mutationer og genetisk variation
Menu Toggle
Seglcelleanæmi og mutationer
Menu Toggle
Opgave seglcelleanæmi
Evolution
Kroppens hormoner
Menu Toggle
Opbygning af kønsorganer
Kønshormoner
Abort og prævention
Hormonforstyrrende stoffer og ufrivillig barnløshed
Økologi
Menu Toggle
Glukose bliver til plante
Menu Toggle
Hvad kræver en plante for at vokse?
Menu Toggle
Begrænsende faktorer
Nitrogenkredsløbet
Bobleøvelsen
Spildevand og vandmiljø
Vandløb
Menu Toggle
Laks og ørred
Dyr og planter i vandløbet
Forurening i vandløbet
Spildevand og vandmiljø
Vandløbets selvrensende effekt
Målinger i vandløbet
Vandløbsekskursion
Celler
Menu Toggle
Plantecellens opbygning
Mikroskopi
Osmose og diffusion
Menu Toggle
Osmose i kartofler
Mitose og meiose
Bio B
Menu Toggle
Ferskvand
Menu Toggle
Søen
Lys, farver og fotosyntese
Fødeeffektivitet
Næringsstoffer
Værd at vide om søer
Springlaget
Sø-ekskursion
Menu Toggle
Dyregruppen
Vandgruppen
Sedimentgruppen
Vegetationsgruppen
sørestaureing
Menu Toggle
Renovering af sø
Det sker når du træner
Menu Toggle
Kondiøvelse
Hjernen
Menu Toggle
Nervecellen
Menu Toggle
Kulde og varme sanser – øvelse
Alkohol
Menu Toggle
Alkohols virkning i hjernen
Øl
Enzymer
Nedbrydning af kulhydrat
Krydsning af bananfluer
e-DNA
DNA sekvensering
Resistente bakterier
NV
Menu Toggle
Blodsukker
Menu Toggle
Øvelse: Fødevarers påvirkning af blodsukker
Diabetes (sukkersyge)
Introvideoer til sukker
Ringkøbing fjord
Menu Toggle
Fisk i Ringkøbing fjord
Planter i fjorden
Springlag og iltsvind
Bio A
Menu Toggle
Økologi
Menu Toggle
Primærproduktion
Lys, farver og fotosyntese
Aquaponics
Fiskeproduktion
RAS – Moderne dambrug på land
Fødeomsætning hos dyr
Symbiose
Proteinernes 4 strukturer
Aminosyrer
Reaktionstyper
Forurening med miljøfremmede stoffer
Menu Toggle
Hormonforstyrrende stoffer og ufrivillig barnløshed
DDT
Gifttest med karse
Typeord
Andet
Menu Toggle
SRP
Menu Toggle
Gode råd til SRP
SRP-fisken
Problemformulering
Metoder i biologi
Sådan laver du en litteraturliste
Tro og Viden forløb
Menu Toggle
Den videnskabelige basismodel
Produktkrav
SOLO-taksonomi for elever
SOLO taksonomi for lærere
Take Action
Take Action
Biologi B
Ferskvand
Vandløb
Dyr og planter i vandløbet
Forurening i vandløbet
Vandløbets selvrensende effekt
Målinger i vandløbet
Laks og ørred
Søen
Fødeeffektivitet
Næringsstoffer
Springlaget
Værd at vide om søer
sørestaureing
Sø-ekskursion
Dyregruppen
Hjernen
Nervecellen
Alkohol
Alkohols virkning i hjernen
Øl
Mitose og meiose
Krydsning af bananfluer
Nedbrydning af kulhydrat
Det sker når du træner
Kondiøvelse
Menu
Ferskvand
Vandløb
Dyr og planter i vandløbet
Forurening i vandløbet
Vandløbets selvrensende effekt
Målinger i vandløbet
Laks og ørred
Søen
Fødeeffektivitet
Næringsstoffer
Springlaget
Værd at vide om søer
sørestaureing
Sø-ekskursion
Dyregruppen
Hjernen
Nervecellen
Alkohol
Alkohols virkning i hjernen
Øl
Mitose og meiose
Krydsning af bananfluer
Nedbrydning af kulhydrat
Det sker når du træner
Kondiøvelse
Adrenalin
Skip to content
Open toolbar
Accessibility Tools
Accessibility Tools
Increase Text
Increase Text
Decrease Text
Decrease Text
Grayscale
Grayscale
High Contrast
High Contrast
Negative Contrast
Negative Contrast
Light Background
Light Background
Links Underline
Links Underline
Readable Font
Readable Font
Reset
Reset